tisdag 27 november 2012

Höstmys

Igår bakade jag dessa små söta mini cupcakes och idag fick de creamchees frosting en liten snöflinga och strössel som "pynt". De är typ tre munnar stora, ja enligt mig...

Har ikväll haft tre tjejer/kvinnor här på lite "partylite" party, fast mest snackade vi och fikande. Mycket trevligt!! Blir alldeles för sällan! Prioritera rätt kanske man skulle göra men...

Inför detta har jag ju som sagt städat lite, även om det är en del kvar att plocka undan. Mycket lämpligt såhär inför advent. Är i nästa vecka ledig måndag och tisdag samt helgen alltså andra advent. Skall bli sååå skönt. Då skall jag fortsätta städa och dona. Hoppas få klart "mitt" syhobbyrum då bla.

Hade adventsskattjakt med de äldsta barnen på vårt dagis. De fick en första bild på vår kyrka när vi lämnade dagis, så vi gick dit, så fick de nästa bild osv På varje plats i kyrkan hittade de saker som hör med advent och jul att göra. Vi avslutade med att sätta oss på en stor röd matta som finns i kyrkan. Där pratade vi om vad vi hittat och på så sett fick de lära sig lite nytt om jul. fast de kunde mycket redan. Det blev riktigt lyckat! Mycket kul.

Imorgon är det full fart igen...

Kram

5 kommentarer:

 1. Underbara bilder i ditt förra inlägg. Mysigt med "party", är typ 100 år sen jag var på nåt överhuvudtaget. Skönt att få sätta sig hos frissan :)
  Ha en skön kväll !!

  SvaraRadera
 2. Underbart koncept! Tror jag det att barnen hade mysigt *ler* Låter jätteskönt att du skall ha ledigt i nästa vecka! Det behöver du!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och förresten, som svar på det du skrev i min blogg: visst hade det varit trevligt att träffas och prata religion. Men bara om jag får kaffe.. *ler* Kram igen

   Radera
 3. Ser att muffinhållaren används, bra där!
  Tror säkert ni hade både mysigt och gott!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Blir så megamkt sugen på Forbidden fruit ljusen i glas när jag ser bilder på dem! Givetvis den rosa fast jag var visst fikon när jag gjorde test på deras hemsida ;) Synd att de är lite väl dyra.
  Tack för tipset om Glossybox btw! :)
  Kram

  SvaraRadera