fredag 7 december 2012

Irriterande

Jag vet vart min man åkte i morse, ja vad han sa i alla fall och han brukar inte ljuga.

Han visste inte när de skulle sluta men min gissning är fyra.

Därför tycker jag han borde vara hemma.

Det irriterande för mig är min oro. Hade den även som liten. Jag har aldrig blivit lämnad ensam under många timmar som barn utan att veta. Blev sjuk av oro om jag kom hem vid fyra och pappa inte va hemma som han borde. Att han sedan kanske va på affären fem minuter bort och strax var hemma. Det spelade ingen roll, någon gång vet jag han åkte och hämtade mamma på jobbet. Några mil bort utan att lämna en lapp. Då arg jag va på pappa som aldrig skrev en lapp.

Nu önskar jag ju att jag fick ett sms från min man. Ibland får jag faktiskt det. Men inte idag trots att jag för snart två timmar sedan undrade om han va på väg hem.

Nu kommer jag snart höra av mig igen för det här är så jobbigt.

Eller vänta kom han nu?!

Ja!!


Kram Ulrika

3 kommentarer:

 1. Jag oroar mig alltid när man och barn är borta på samma plats. Helt sjukt, men det jag EGENTLIGEN är orolig för är förstås att jag inte skulle kunna hantera att de hände dem något och jag inte var där :-S

  Man är som man är med det där...

  SvaraRadera
 2. Läser Åsas kommentar och håller med. Tyvärr har jag blivit sådan med åren. Har aldrig tidigare bekymrat mig. Skönt att han dök upp..

  Kram

  SvaraRadera
 3. Kul att du gillade mitt kycklingrecept. Skönt att mannen kom hem välbehållen. Önskar dig en härlig lördag. Kramisar Tina

  SvaraRadera