onsdag 2 januari 2013

Hur blev det då?

Jo det blev en bra eftermiddag/kväll/natt. Måste erkänna att jag tyckte mannen och jag hade en toppenkväll när vi var bara vi förra nyårsafton också.
Men så skoj det var att få servera mat upplagd på tallrik, sådär som man får på restaurang. Middagsgäster har jag haft och visst har väl både förrätt och efterrätt serverats färdig upplagda. Men aldrig en trerätters med bordsservering förut till andra än oss själva.

Det som dessutom satte lite extra krydda var att svärmor och svåger inte är särskilt bortskämda med att bli bjuden på trerätters. Inte med det där lilla extra. Men de blev de denna kväll.

rodnar nästan för det känns som om jag skryter. Vet många som gjorde tjusigare, mer restauranglik mat osv

Min svåger är lite försiktig så på sina ställen blev det säkra val på andra tog vi/jag ut svängarna. Måste säga att jag fick god hjälp av min man. Men de som känner mig vet att jag kan bli något tja det finns inget mildare ord, aggressiv i ett kök. Så han hjälpte till lagom mycket och höll sig undan och umgicks med gästerna emellanåt.


Min man gillar detaljer...

Förrätten, ovan i närbild och här under framdukad. Blev en enkel dipp och en lätt drink till. 
Varmrätten här med trattkantarellsås

Här med pepparsås, torkade självklart bort såsfläcken


När vi var mätta ville vi ha något halvdött men ändå inte äta efterrätt. Blev annanas med myntasocker.

Efterrätten, glassbomb och chokladfondant, glassbomben hade kunnat vara mindre...


Ja så blev det och vi var alla nöjda!

Kram2 kommentarer:

 1. *ler* Inte behöver du skämmas - det ser verkligen jättefint ut! Och de var helt säkert jättenöjda! Man skall aldrig skämmas för att man gjort ngt trevligt för någon och dessutom haft trevligt själv.

  Kramar och god fortsättning.

  SvaraRadera
 2. Det ser jättegott ut!
  Kul att de blev lyckat!
  Kram

  SvaraRadera