söndag 7 juli 2013

Att helga vilodagen

Ja idag skall jag försöka göra så lite som möjligt har börjat dagen med att sitta en timme i SOLEN som faktiskt lyser från en klarblå himmel.
Mannen får sova så som han önskar även om jag snart tänker börja med en brunch. Sedan vet jag att han vill till ett byggvaruhus en snabb sväng och då kanske jag följer med mest för att gå in på ICA och handla lite yoghurt till kvälls smoothiesen.
Sedan tänker jag nog inta solstolen igen.
Laga mat.
Sola.
Eventuellt klippa gräs framåt kvällen.

Har känt mig mycket bortskämd här kring min födelsedag, fördelen och nackdelen med att fylla år på sommaren är att man får paket utspritt över många dagar.


Parfymen ovan och armbandet nedan fick jag av syster med familj, plus två nagellack. Parfymen luktar alldeles lagom mycket och alldeles underbart!
Och armbandet sedan vilken fullträff, jag bara älskar det!! Det finns där det är lite "bling" men ändå knappt märkbart, det är inte för trångt men sitter ändå där det ska.
Härom dagen köpte jag mig en hortensia då jag tycker dessa är så vackra. Denna står i fönstret alldeles bredvid mig där jag sitter framför tvn, strategiskt placerad.


 Bakade en chokladrulltårta igår som fylldes med grädde och jordgubbar, gott och enkelt.
Hade nämligen besök av A och hans mamma och pappa igår. Han ser inte så glad ut här men man kan lugnt säga att han gillar bollar! Hade köpt den lilla ni ser skymta att ha här  hos oss på GeKås. men det är den stora fotbollen som är bäst...
Nej, nu tror jag det är dags att få något ordentligt i magen!

Ha en bra dag!
Kram

2 kommentarer:

  1. Gillar också Clean, har en hel hög varianter av den parfymen.

    SvaraRadera
  2. Så glad att du gillade presenterna!

    Kram

    SvaraRadera