onsdag 4 december 2013

4e december - TÄVLING
Detta är vinsten 

För att vara med skriv en kommentar på detta inlägg där du skriver varför du gillar eller inte gillar julen. Vad gör att du gillar julen eller inte gillar den?


Enkelt va?!


På söndag kommer jag meddela vem som vunnit!

(det är hela bönor men jag har ett malet om man hellre vill ha det)

6 kommentarer:

 1. Jag gillar ju julen! Tycker den är varm och omfamnande. Tycker den kommer som en varm kram i vår mörkaste tid. Gillar alla ljus, blommor, allt gott, att få umgås och kanske vara lite extra ledig. Eftersom jag numer slutat stressa över vissa saker som "ska" göras innan jul och endast gör det som är måsten för mig så känner jag bara glädje inför julen.
  Kul med tävling!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Kul med tävling men jag har nog svårt att formulera ett "därför". För julen för mig andas kärlek. Att få legitimitet att vara sentimental, att bara vara och att tända ljus. Det har alltid varit så för mig - även om mina barndoms jular varit fruktansvärda med misshandel och fylla. Ty, när min mamma och jag var klara med att torka rent i den stora bokhyllan i vardagsrummet och vi hängde upp den vackra julgranskulan i skimrande grönt med guldstjärnor DÅ var det jul. Trots att jag visste vad som väntade. Så julen för mig är kärlek. Trots ondska.

  SvaraRadera
 3. HEJ!! Julfint du har det här. Är det ditt hus på headern... så fint!

  Här är det grått, regnigt och blåsigt idag men vad gör det när man kan tända ljus och adventsstjärnor. Allt det upplysta visar en längtan efter jul... en vacker helg när vi äter gott och är tillsammans med de nära och kära. Älskar't! Önskar och hoppas att alla får uppleva en fin jul!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Välkommen hit. Om det vore så väl att det var mitt hus! Nej, bara Maria som läst mina tankar. För jag skulle älska det huset.
   Kram

   Radera
 4. Känns dum att vara med i tävlingen då jag får så mycket fint av dig ändå min vän.
  Men jag kan ändå skriva varför jag älskar julen. För mig är det absolut mycket en känsla av ombonat, ljus, trygghet och framför allt kärlek. Att dessutom få dela det med både familj och släkt är ofattbart. Har alltid haft en trygg och kärleksfull uppväxt och därmed jular. Har haft och har väldigt nära kontakt med både familj och släkt vilket känns underbart. Har svårt att tänka mig hur det skulle varit utan dem...

  (Vet att jag inte får vara med och bestämma men röstar för att Ergo Sum ska få vinsten).

  Kramar

  SvaraRadera
 5. Skulle stå underbart inte ofattbart (dumma stavningsprogram).

  SvaraRadera