fredag 28 mars 2014

Snart ledig!

Efter en arbetsvecka med tre sena kvällar och idag en annorlunda begravning känns det extra gott att få vara ledig i tre dagar.

Dessutom skiner solen och det hoppas jag den tänker fortsätta med!

Idag svarade jag chefen på samma sett som hon brukas snäsa (var inte uttänkt utan blev bara), då blev hon tyst kan jag säga.
Tror tyvärr att hon med sitt sett att prata är en av de värsta ryktesspridarna vi har. Fast hon inte är medveten om det. Men kan inte skämta om allt och alla förstår inte att man skämtar eller överdriver för att man egentligen tycker själv att det är obekvämt eller jobbigt.
Nej, större blurp än så får det inte bli.

Idag krockar två begravningar med varandra eller egentligen bara eftersamlingarna som skall vara i samma rum. Man har lite svårt att säga nej här och de som nu strax skall sätta sig för att äta är/tycker sig vara/höra till det finare folket. Så självklart skulle de få vara här... Fast de som sedan skall vara här bokade låångt innan. Nåja jag skall göra mitt bästa för att dra ut på tiden och så hoppas vi att prästen som är med nu har förstått hur det ligger till.
Hen är annars den som gärna sitter kvar och äter när alla gäster ätit färdigt, tar mest mat av alla, sätter sig först... Nej, det är inte så man bör bete sig!

Nu har jag fått lite försiktigt spy lite galla...

Ha en toppenbra helg det skall jag försöka med!

Kram

1 kommentar:

  1. Låter som det är dags att byta jobb snart...
    Kram!

    SvaraRadera