lördag 26 september 2015

Hösttankar

Förra helgen tog vi hand om alla äpplen som ramlat ned, vi plockade också lite äpplen direkt från träden så nu finns det lite skivade i frysen. Det finns äppelmos i kylen.


Frukosten i höstens kost är den måltid som är lättast att fixa varje dag, som är lätt att äta rätt även borta.
Jag tycker också det är det godaste målet. Jag är ingen frukostmänniska så tillvida att jag har haft lätt att prioritera bort den av egentligen ogiltiga anledningar.
Jag blir också alltid mätt.

Denna helg är jag ledig men Stefan jobbar. Blä det har varit mycket obalans i våra scheman nu ett tag


Detta är en så dålig bild men jag är så tacksam över att ha ett litet rum med vissa träningsredskap hemma.
Nu hoppas jag bara att jag får helt ordning på träningen! Har sedan augusti tränat två gånger i veckan någon gång tre. Men det är inte ännu tre bestämda dagar i veckan. 
Längtar efter vardagslunk och jag hoppas oktober kan ge mig det.

Jag mäter mig också förutom att väga mig. Tar ett mått strax över naveln där jag är störst och 7cm har  försvunnit!

Äntligen har jag också fått mitt höjbara bord. Det är mycket mindre än mitt förra och jag har inte löst allt än men det kommer bli bra.

I torsdags hade jag den där begravningen ingen vill ha. Jag begravde en 23 åring. En av de jobbigaste sakerna är att se så många unga människor på en begravning. Vi var ca 200 och jag uppskattar att 100  
av dem var mellan 17 och 30 år.

Nu var jag ledig igår och börjar inte jobba förrän på tisdag. Så skönt.

Nej, nu ska jag ned på stan där det är loppis på torget bla.

Kram

1 kommentar:

  1. Hej du - 7 cm!!?? Det är ju riktigt bra det! Heja dig! Jag hoppas innerligt att du tar hand om dig även på annat sätt - du vet ju vad jag skrivit till dig.. Hoppas nu du får en fin vecka - utan några begravningar av den sorten.. Suck. Det har varit rätt mycket sådant nu - det senaste halvåret har det varit flera unga personer som gått bort i bekantskapskretsen. Det är tungt.

    Kram

    SvaraRadera