torsdag 10 december 2015

I botten på väskan

Tyckte att jag fram till lunch hade en skaplig dag, åt frukost i lugn och ro, hann med en del jobb, åt fisk till lunch.

Visst mycket att göra och jag fick mer arbete att planera in under kommande tio dagar under dagen. Började känna mg lite stressad.
Inser när det egentligen är dags att gå hem för att jag skall hinna handla lite, laga mat och äta innan jag måste åka iväg igen för att jobba någon timme till.

Kommer på att det nog inte är fixat så vi kommer in i kyrkan ca två mil bort jag och vigselparet. Får i sista stund låna en nyckel på jobbet efter att ha ringt vaktmästaren som mycket riktigt inte visste något.

Kom ut från jobbet väldigt sen och inser att jag inte tog bilen på morgonen vilket gör att jag inte hinner förbi en affär på väg hem även fast vi har affärer nära.
Kommer hem, min man är sen och när han kommer har jag hunnit så långt att maten är på gång, men jag hinner inte äta.

Bara det att jag inte hinner äta både stressar mig och får mig ur balans. Har dessutom fått ett mycket märkligt meddelande från den blivande bruden som fick tårarna att hota i ögonvrån.

Mannen får ta emot vad det nu var som kom ut ur min mun innan jag kastade mig i bilen och åkte. Det var inte några glädjerop så långt kan jag väl säga.

Får i mig ett päron på vägen, slänger skrutten på mattan på passagerarsidan, fortfarande hungrig och så ur balans när jag kommer fram och har fått upp dörren att tårarna är nära.

Här kommer vi till botten av väskan. För att inte bita huvudet, bildligt talat av vigselföljet rotar jag fram några mandlar som skramlar där och äter dem utan att tveka!

Har jag sagt att jag beter mig som en femåring när jag är hungrig, ja jag har visst det. Kan tala om att när jag är stressad blir det värre.

Har jag sagt att jag är ledig från och med den 18e och i ca två veckor?!

Jag längtar så jag inte vet vad. Skulle lika väl kunna sova på jobbet nästa vecka för hemma kommer jag knappt att hinna hem på kvällarna innan det är dags att jobba.

Vill dessutom hinna träna.

Ja ja, har ledig måndag med min man, då får jag handla så att det finns mat hemma till hela veckan, se till att det finns smarta mellanmål. Planera veckan så att jag hinner träna!

På torsdag är sista invägning innan jul.

Behövde få vräka ur mig lite...

Kram1 kommentar:

  1. Åh fy farao sån dag.. :(
    Hoppas du njuter av din ledinghet nu !!
    Ha det gott !!

    SvaraRadera