torsdag 5 september 2013

Resfeber

Ja tydligen har jag resfeber!
Har plockat fram allt jag vill ha med mig och sedan rensat bort det jag inte kommer behöva.

Allt går i väskan/väskorna, den som skall checkas in och handbagaget. I handbagaget har jag rejält med utrymme och det finns plats i den andra väskan.

Har några frågor:

Om ni ska vara borta en vecka där det är soligt och varmt...;

...vilken storlek på väska har ni då och vilken form av handbagage har ni?

...skulle ni ta med er jeans?! Tycker det känns lite märkligt men en kollega pratade om det.

...något förutom bikini och solskyddskräm jag borde ha med mig?

Kram

4 kommentarer:

 1. Alltid stor resväska med plats för shopping!
  Hadbagageväska i mjuk skinnimitation, som väger lite så man kan ha mycket i, isf att väskan ska "tjuva" vikt!Storlek, så stor man får!
  Inga jeans. Men kofta.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Har alltid haft stor resväska när jag varit borta i en hel vecka, som sagt bra att ha till eventuell shopping. En inte allt för stor väska till handbagage. Men jag packar alltid kamera, tandborste, tandkräm, och ett lite underkläder i handbagaget bara i fall att bagaget skulle komma bort eller bli försenat/hamna på fel plan eller liknande. hade jeans med mig till Singapore men använde dem aldrig :) Kofta kan vara skönt när man ev får solfrossa eller om det finns stark AC-anläggning.

  Hoppas du får en underbar resa!
  Massa kramar

  SvaraRadera
 3. Har alltid en liten resväska - storleken över ett handbagage. Räcker gott, för jag åker inte på semester för att shoppa. Och skulle jag köpa någon parfym eller en blus, så skulle den också gå ner. Jeans kanske du inte behöver ta med dig, men res i ett par långbyxor. Så kan du använda dem OM det skulle behövas någon dag - för det är inte HELT säkert varmt i flygplanet när du reser eller när du kommer hem..

  Jag har alltid med mig medicin hemifrån och i handbagaget har jag tandborste/tandkräm och trosskydd.Laddare och kamera. Solskyddskrämer är alltid billigare utomlands.

  Hoppas du får en underbar vecka!!

  Kramar

  SvaraRadera