måndag 26 januari 2015

Lista

Hittade en lista, kanske har jag gjort den förr....

Vad tror du på?
Mig själv, ibland. Människor, kärleken, Gud.

Vad räds du?

Eventuell kommande ohälsa hos mina nära och kära. Att orättvisor skall få mer och mer plats så att det goda som finns inte märks. Att vi människor ibland ger upp det goda för vi inte kan se annat än det onda som sker. Jag oroar mig för trångsyntheten. Jag oroar mig för att inte hinna med. För att inte räcka till. Ja med mera...

Vad vet du?

Jag vet att jag har tur. Att jag är en priviligierad person, född i en priviligierad tid och på en priviligierad plats. Jag vet att det är väldigt lite jag egentligen vet!

Vad hoppas du?

Oj, jag har ett stort hopp inför framtiden. Men vissa saker sker inte av sig själv. Att jag har lust till städning lite oftare...

Vad längtar du efter?

Att få träffa mamma och pappa, att träffa familj och vänner oftare. En varm sommar. En resa till Rom. Lite mer energi. Disciplin!

Vad grät du för sist?

Troligen för att jag var trött, så inte över något särskilt.

Vad har du för hårfärg till naturen och vad har du för hårfärg nu?

Råttfärgat! Just nu en blaskig brun färg skulle behöva ha i lite hårfärg! Har haft allt från riktigt blont till ordentligt lila. Men trivs bäst i mörkbrunt.

När skrattade du senast?

Oj, i helgen faktiskt fast det var nog mest för att jag var trött... Förresten ikväll åt/med min man

Vilken låt har du nynnat på idag?

Inte alls tyvärr. Men igår på en mängd olika låtar då jag tittade på Så ska det låta. Sedan kunde jag inte sluta utan nynnade på allt möjligt.

Vad gör dig arg… så där i vardagen?

Bilister. Min egen glömska. Mm. När människor säger på grund av och tack vare på fel ställe. Att det plogas dåligt/inte alls.

Vad har du för åsikt som mest skiljer sig från flertalet andras?

Hmmm… Oj, vad svårt. Kanske vart gränsen för otrohet går. Detta borde typ Helena svara på...

Vem är ditt ”frikort”?

Tihi, oj. Chris O'Donnel från NCIS Los angeles kanske, Wentworth Miller har det varit, finns flera fd och en som jag inte kommer på, så irriterande.

Vad drömmer du om?

Att allt i livet en gång är i harmoni. Där energi finns, att det är balans mellan arbete och fritid osv

Hur många människor älskar du?

Oj. På sett och vis alla människor för att alla människor har lika värde. Men jag tror man undrar vilka jag älskar som i tycker väldigt mycket om alternativt är kär i.
Min man, min familj, vissa av mina vänner, lilla A och E, mfl

Hur många älskar dig?

Den som det visste.

Hur många bryr du dig om?

Oj, ibland känns det som lite för många. Missförstå mig rätt men jag måste öva mig på att inse att jag inte kan bry mig om halva världen.

Hur många avskyr du?

Inte många. För jag försöker alltid förstå vad/varför/varifrån en människa och hennes åsikter kommer. Allting måste sättas i en kontext. Ett sammanhang. Däremot finns det folk som äcklar mig. Som pedofiler. Nazister. Nationalsocialister. Och så har jag svårt för fundamentalister – av ALLA de slag. Kopierar Ergo Sums svar

Vem har du fått höra att du är lik?

Nalle Phu, en kvinna i Örebro upprepade gånger av vitt skilda personer, en kvinna som jobbar i vår bokhandel, min mamma, min kusin Sara när vi var små.

Har du gjort något oförlåtligt?

Ja. Det skulle jag nog tro att jag gjort.Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar