onsdag 25 juni 2014

Semester

Igår hade jag skrivit ett trevligt litet inlägg med bild och allt, men det strulade så det blev inget alls :-(

Det är inte helt lätt med semester inte i början i alla fall tycker jag. För mig finns det oftast en del jag vill ha gjort i början av semestern som jag inte riktigt tagit mig tid till under året. Nästa helg kommer det också vara lite fest hos oss med vännerna här nere. Vi träffas nästan aldrig och vi har nästan aldrig folk hemma hos oss så nu var det dags tyckte jag.

Fyller 35 nästa vecka och funderade på om jag skulle kalla det födelsedagsfest, men det fick bli sommarfest. Inte för presenter jag vill ha lite fest utan för människornas skull. Sedan är det alltid svårt att bjuda till fest såhär sommartid. Men vi blir ett gäng :-)

Hur som helst fungerar denna fest som lite av en spark i baken för mig. Som att få upp tavlor i tv rummet igen efter renoveringen... Ja och större saker än så.

Trots att jag har en hel del att göra kommer jag åka iväg på en "road trip" jag skall ta bilen SJÄLV till mamma och pappa över helgen. Åker imorgon och hem på söndag.
Stefan jobbar och jag träffar mina föräldrar alldeles för lite så, så får det bli. dessutom blir det ju inte riktigt sommar om jag inte får komma till hälsingland.

Jag kommer ta god tid på mig och inte åka genom Stockholm utan via Strängnäs. Lite mindre vägar men härifrån är det annars ingen större skillnad.
Så bilen är tankad och jag har plockat ur den lite. Ska nog ta ut dammsugaren strax och städa ur den lite också...

I övrigt på semestern verkar vi nog hamna i Halmstad. Stefans brors sambo äger en stuga där och nu finns det även plats för oss. Låter toppen tycker jag. Därifrån tar vi kanske en omväg hem. Så får jag öva på att vara spontan...

Och snart bär det av till Ullared och GeKås också. Härligt.

Hoppas ni har härliga sommardagar!

Kram

1 kommentar:

  1. Åh vad mycket roligt du har att se fram emot.. :)
    Ha en skön kväll !!

    SvaraRadera