måndag 8 oktober 2012

Diceplin

Efter fem års uppehåll är det dags att ta lite högskolepoäng igen mina 140-160p räcker visst inte. Eller ja de poäng jag har är universitetspoäng en liten kandidatexamen. Självklart räcker de också till, detta är fortbildning. Men nu 7,5p religionspedagogik med inriktning konfirmand på högskolenivå.
Det är jag och en till från min arbetsplats som skall gå, en annan har redan gått. Sedan hoppas jag att vi alla tre kan få gå fortsättningskursen också.

Så jag skall till Örebro imorgon och innan dess skall en hel del vara läst, jag kommer inte hinna allt men det viktigaste skall jag hinna med i alla fall. Som jag och Helena sa så har jag varit med förr och klarat seminarietillfällen utan att allt varit läst. Tala och tänka är inte mitt största problem direkt...

Diceplin är inte min starka sida dock, men när jag skrivit klart detta och hängt tvätt skall jag sätta mig ned och plugga effektivt i någon timme.
Har redan fått lite gjort men, min tankar kretsar märkligt nog väldigt mycket kring en liten krabat på några dygn...

Låg kvar i sängen till halv tio, klädde på mig och gick ned för ett motionspass, 40 min på löpbandet blev det. Känns bra. historien kring den får ni en annan gång

Sedan var jag tvungen att maila en på jobbet. Därefter en dusch, frukost och nu pluggar jag.

Hm tvättmaskinen är visst inte klar riktigt än. Får väl plugga klart då istället....

Jo just set...


JAG och min man skall få träffa ARVID idag!!!!! Lyckorus...

Kram

2 kommentarer:

 1. Härligt med lite bebisgos! Då får du kraft och energi till pluggandet ska du se!
  Har du löpband hemma? Motioneras det flitigt nu?
  Kram

  SvaraRadera
 2. Önskar lycka till med plugg!!! *ler* Och vilken lycka med bebisgos!!! Hoppas att dagen och pluggandet kändes lättare efter det!

  Kramar

  SvaraRadera